keskiviikko, 5 huhtikuun, 2017, 13:05

Nyt se sitten on auki…

…nimittäin Järvisydämen Järvikylpylä Rantasalmella. Huh-huh!

Saimme olla tätä historiallista hetkeä todistamassa ihan itse paikan päällä, kun ovet avautuivat perjantaina 31.3. klo 15 ja pulahdimme altaaseen 3 vuotta kestäneen hankkeen päätteeksi. Tunne oli upea, vaikka vesi ei vielä ensimmäisenä päivänä ollutkaan ihan niin lämmintä kuin olisi pitänyt. Yön aikana tuokin asia korjaantui.

Sisällä olevat luonnon kalliot olivat jo onneksi lämminneet ja nuo lukuisat visioimamme saunat olivat myös lämpöisinä ja käyttökunnossa. Omaa saunasuosikkia on suunnittelijan vaikea nimetä ensimmäisen viikonlopun aikana. Sitä on vaan niin tyytyväinen, että ne toimivat mitoituksen, visuaalisuutensa, materiaalivalintojen ym. kanssa.

 

Testasimme myös hoitohuoneet ihan käyttäjän näkökulmasta muutaman hemmotteluhoidon avulla… ja kyllähän se luonnonkallio/kivet seinissä ja uppotukkikatto tuo myös hoitokokemukseen oman lisänsä.

Mikä onni olikaan, että ensimmäisenä viikonloppuna jo oli laadukkaita joogatunteja tarjolla hot jooga -hengessä kylpylän joogaparvella.

Suunnittelijan arki on sellaista käyttöönottovaiheessa, että teimme ja kirjasimme puutoslistoja ja viimeisiä fiksausehdotuksia, jotta kaikki on lopullisesti valmista mahdollisimman pian. Toki ehdimme kohottaa myös muutaman shamppanjalasin altaan reunalla ihastuttavan ja luovan yrittäjäpariskunnan kanssa.

Kiitos Markus ja Tanja Heiskanen, että saimme olla mukana tekemässä unelmistanne totta!

Jaana Partanen ja Heikki Lamusuo

 

P.s. Itä-Savon lehtikin kuvasi meidät uimassa! Kurkkaa juttu tästä.
Ja kurkkaa myös Järvisydämen videoesittely kylpylästä tästä.

Näkymiä ja tunnelmaa Järvikylpylästä. © Partanen & Lamusuo Oy

Lisää tietoa ja kuvia Järvikylpylästä löydät nettisivuiltamme.

 

 

Avainsanat:

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään voidaksesi kommentoida.