Kirjoittajat

arkkitehti Heikki Lamusuo

Heikki_pieniHeikki Lamusuo liikkuu arkkitehtuurin ja taiteen kentällä laaja-alaisesti rikkoen perinteisiä rajoja. Arkkitehtuurisuunnittelussa Lamusuo on erikoistunut julkisten rakennusten kuten päiväkotien, elokuvateattereiden sekä sairaalarakennusten suunnitteluun. Suunnittelulle ominaista on arkkitehtuurin ja taiteen saumaton yhdistäminen, joka ilmenee niin rakennussuunnittelussa, kaavoituksessa kuin julkisissa taideteoksissakin. Lamusuo toimii arkkitehtuuri-, taide- ja muotoilustudio Partanen & Lamusuo Oy:n johtajana. Lisätietoja Lamusuon tuotannosta osoitteessa: www.pa-la.fi.

 

taiteilija Jaana Partanen

Partanen on työstänyt laajaa alkemiaa -trilogioiden sarjaa vuodesta 1999 lähtien. Hänen teoksiaan on nähty lukuisissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä aina Etelä-Afrikkaa ja Latinalaista Amerikkaa myöten. Monipuolinen taiteilija tunnetaan myös lukuisista julkisista taidetta ja arkkitehtuuria yhdistävistä teoksista, jotka sulautuvat erottuviksi mutta erottamattomiksi osiksi rakennuksia. Partanen toimii myös arkkitehtuuri-, taide- ja muotoilustudio Partanen & Lamusuo Oy:n taiteellisena johtajana. Lisätietoja Partasen tuotannosta osoitteessa: www.pa-la.fi.

 

tuottaja Suvi Niinisalo

Suvi Niinisalo työskentelee arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen projektien tuottajana Partanen & Lamusuo Oy arkkitehtuuri, taide- ja muotoilustudiossa. Taiteilija Jaanan Partasen oikeana kätenä hän huolehtii kaikista taidehankkeiden byrokraattisemmista ja organisointiulottuvuuksista. Niinisalon taustalta löytyykin vankka kokemus erilaisista tutkimus-, kulttuuri- ja tapahtumahankkeista sekä erilaisista toimittajan ja kirjoittajan toimenkuvista.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään voidaksesi kommentoida.