torstai, 8 joulukuun, 2016, 06:52

Maximista PalatsiStudioksi ja takaisin Maximiksi

Mikään ei ole pysyvämpää kuin jatkuva muutos.

Onneksi hyväksi havaitut esteettiset asiat säilyvät myös muutostilanteissa. Näin kävi onneksemme myös suunnittelemamme PalatsiStudioiden kohdalla Kuopiossa. Kristallikruunut, hopeiset ja punaiset verhot, kultaiset pilarit, akustoiva katto punaisine palkkeineen, kaunis kierreporras, tilaa laajentavat peilit sekä tilajaot niin julkisissa tiloissa kuin taustalla, ovat vain saaneet uuden elämän tanssiin painottuneen PalatsiStudion muuttuessa Maxim teatteriksi.

Viihteelliseen iltaohjelmaan painottavan Maximin tulo Kuopioon on enemmän kuin tervetullutta. Korkkasimme Maximin maailmanluokan taikuri Joni Pakasen esityksellä ”Harhautus”. Jälleennäkemisen ilo oli suuri, olimmehan valinneet Jonin yhdeksi Shanghain maailmannäyttelyn artistioppaista vuonna 2010. Maximissa Joni esiintyy toistamiseen 10. joulukuuta laulaja Netta Dahlberg kanssa esityksessään ”Pääesiintyjä”.

Mikäli haluatte tavata meitä, tulkaa tekin fiilistelemään suunnittelemiamme tiloja ja taatusti upeaa esitystä. Tavataan siis Maximissa!

ps. Teatteri Maximin katsomon, baarin, lavan, narikan ja lipunmyynnin on suunnitellut tilaan ihanat kollegaamme Arkkityypit Kuopiosta.

Onnea ja menestystä Maximin tulevaisuudelle toivottaa Partanen & Lamusuo Oy!

Jaana Partanen

Uudistuneessa Maximissa näkyvät vielä Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelema PalatsiStudioiden glamour ja värimaailma. © Partanen & Lamusuo Oy

Uudistuneessa Maximissa näkyvät vielä Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelema PalatsiStudioiden glamour ja värimaailma. © Partanen & Lamusuo Oy

 

Lue lisää aiheesta:

Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelema PalatsiStudiot.

Ohjelmaravintola Maxim ja sen tuleva ohjelmisto.

Taikuri Joni Pakanen.

 

Avainsanat:

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään voidaksesi kommentoida.