keskiviikko, 1 heinäkuun, 2015, 05:37

TÄHTIVIERAS Aku Jaakkola: Elokuvateatteriprojekti Rovaniemellä

Bio Rex Cinemas modernisoi ja laajentaa elokuvateatteri Maximin Rovaniemellä yhteistyössä Partanen & Lamusuo Oy:n kanssa.

Yli 25 vuotta vanha elokuvateatteri Maxim on tullut tiensä päähän nykyisessä muodossaan. Elokuvateatterin tekniset vaatimukset sekä ohjelmiston laajentuminen digitalisaation myötä ovat muuttaneet toimintaa viime vuosina. Elokuvateatterin vanhat kaksi salia modernisoidaan täydellisesti ja lisäksi rakennetaan kolme uutta salia sekä uusi myymälätila.

Partanen & Lamusuo Oy on ollut suunnittelemassa Bio Rex:n brändi-ilmettä vuodesta 2004 ja yhteisiä hankkeita on toteutettu viidessä elokuvateatterissa. Rovaniemen hanke on luonnollinen osa tätä jatkumoa ja jatkuvan kehitystyön viimeisin tuotos. Yhteisiä teemoja suunnittelulle on alusta asti ollut näyttävä ilme ja arjesta irrottava tunnelma, hitunen luksusta päivittäiseen elämään. Näitä teemoja jatketaan ja kehitetään. Lisäksi erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että jokainen istuin salissa on ykköspaikalla. Laatu tulee aina ennen määrää ja leffaelämys on täydellinen niin takanurkassa kuin eturivillä.

Leffassa käynti on elämys jota suunnittelu tukee ulko-ovelta saliin saakka. Tämä on meille ehdoton vaatimus, jonka eteen teemme töitä jatkossakin.

Bio Rex Cinemas Oy, toimitusjohtaja Aku Jaakkola

Lue lisää: www.biorex.fi/Rovaniemi

 

Partanen & Lamusuo Oy puolestaan toivottaa kaikille aurinkoista ja mukavaa kesää, vaikka elokuvahetkien parissa!

Kokonaisuudessaan Bio Rex Rovaniemen uudistus on valmis alkusyksystä 2015. © Partanen & Lamusuo Oy

Kokonaisuudessaan Bio Rex Rovaniemen uudistus on valmis alkusyksystä 2015. © Partanen & Lamusuo Oy

 

 

Avainsanat: , ,

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään voidaksesi kommentoida.