keskiviikko, 13 toukokuun, 2015, 06:51

TÄHTIVIERAILIJA Sari Peltonen: Varkauden uudistettu elokuvateatteri Maxim avataan heinäkuussa

Varkaudessa vuodesta 1986 toimineessa elokuvateatteri Maximissa puhaltaa muutoksen tuulet. Itäsuomalaisen perheyrityksen Savon Kinot Oy:n omistama Maxim on suljettu remontin vuoksi, ja täysin uuden ilmeen saanut teatteri avataan elokuvanystäville jälleen heinäkuussa.
Partanen & Lamusuo Oy:n suunnittelema visuaalinen ilme huokuu tunnelmaa ja glamouria, ja luo elokuvaelämykselle uudet, upeat puitteet. Kaksinkertaistuviin aulatiloihin Partanen & Lamusuo Oy on suunnitellut viihtyisiä oleskeluryhmiä, joissa elokuvaesityksen alkamista odotellessa voi aloitella leffaherkkujen napostelemista tai seurustella ystävien kanssa.

Maximin salimäärä nousee uudistuksen myötä kahdesta kolmeen. Katsomismukavuus paranee merkittävästi uusien penkkien sijoittelun, katsomoporrastuksien, suurempien valkokankaiden sekä huippuakustiikan myötä.
Elokuvateatterin salimäärän kasvu mahdollistaa entistäkin laajemman ohjelmistotarjonnan, mm. toivotut ooppera-, baletti- ja konserttitaltioinnit. Erityisryhmät on otettu huomioon mm. induktiosilmukoiden ja esteettömyyden lisäämisen myötä.

Sari Peltonen, toimitusjohtaja, Savon Kinot Oy

Elokuvateatteri Maximia uudistetaan parhaillaan.  Teatteri avataan yleisölle heinäkuussa.

Elokuvateatteri Maximia uudistetaan parhaillaan. Teatteri avataan yleisölle heinäkuussa.

 

Avainsanat:

2 Responses to “TÄHTIVIERAILIJA Sari Peltonen: Varkauden uudistettu elokuvateatteri Maxim avataan heinäkuussa”

  1. Ritva K. sanoo:

    Onnittelut ja menestystä!

  2. Jaana sanoo:

    Kiitos Ritva!

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään voidaksesi kommentoida.