tiistai, 10 maaliskuun, 2015, 10:29

Hiirulaisenkujan uudessa päiväkodissa avoimet ovet

Partanen & Lamusuo Oy on suunnitellut uuden hirsirakenteisen päiväkodin Oulun Hiirosen kaupunginosaan. Päiväkodin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota ympärillä olevan luonnon huomioimiseen, luonnonvaloon ja miellyttävään akustiseen ympäristöön. Arkkitehtuurissa isommat rakennusmassat jakautuvat yhdessä piharakennusten ja leikkimökkien kanssa pienempiin ”majoihin”, lähemmäs lasten omaa mittakaavaa. Rakennusmassoittelu muodostaa pihamaasta lapsille suojaavan sylin, jossa on mukava leikkiä.

Päiväkoti on tehty yhteistyössä Honkarakenteen kanssa ja on pilottiprojekti Partanen & Lamusuo Oy:n Honkarakenteelle suunnittelemasta modulaarisesta päiväkotimallistosta. Massiivihirsi rakennusaineena on luonnonmukainen, tutkitusti kestävä ja sillä on luontaisesti sisäilman laatuun parantavasti vaikuttavia ominaisuuksia. Siksi se sopii erityisen hyvin juuri päiväkodin rakennusaineeksi.

Päiväkodin viralliset avajaiset pidetään 13.3.2015 ja avoimet ovet klo 14-16. Tervetuloa tutustumaan!
Osoite: Hiirulaisenkuja 6, 90250 Oulu

Suvi Niinisalo

Hiirulaisenkujan päiväkoti aloitti toimintansa vuoden 2015 alussa. © Hinkarakenne Oyj

Hiirulaisenkujan päiväkoti aloitti toimintansa vuoden 2015 alussa. © Hinkarakenne Oyj

 

Avainsanat:

One Response to “Hiirulaisenkujan uudessa päiväkodissa avoimet ovet”

  1. […] muidenkin päiväkotien henkilökunta haluaisi samanlaiset tilat. Kerroimme avajaisista myös omassa blogissamme. Lapsia pääsemme toivottavasti haastattelemaan kesän […]

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään voidaksesi kommentoida.