tiistai, 12 maaliskuun, 2013, 10:42

KYS:n pääaula on nyt avattu sairaalaseikkailijalle

Väliaikaiset suojaseinät on purettu ja työmaan pölyt pyyhitty KYS:n uudistuneen aulan kimmeltävältä lattialta. Veistokselliset portaat odottavat hyötyliikkujia. Kahvilan isot ikkunat avautuvat tulevaisuudessa uudistettavaan tunnelmalliseen puutarhan. Kahvilan monoliittinen kaluste houkuttelee ohikulkijoita maistamaan maukkaita ja terveellisiä tarjoomuksia. Sairaalan läpinäkyvästä infopisteestä TUMASTA saa vastauksen lähes mihin tahansa.

Sairaalaseikkailijalle ei näytetä kuitenkaan vielä kaikkea. Jäljellä olevien suojaseinien takana rakennusalan ammattilaiset viimeistelevät yleisön käyttöön tulevia kokoustiloja, aurinkoterassia sekä sairaalamuseon vitriinejä. Huonekalutehtailija valmistelee juuri oikeanmuotoisia kalusteita uudistuneisiin tiloihin. Eli maltetaan vielä hetki, niin kaikki on niin kuin pitääkin.

Jaana Partanen

Kuopion yliopistollisen sairaalan uudistetut orgaaniset tilat odottavat vielä oikeita kalusteita. © Partanen & Lamusuo Oy

Kuopion yliopistollisen sairaalan uudistetut orgaaniset tilat odottavat vielä oikeita kalusteita. © Partanen & Lamusuo Oy

 

Avainsanat: , ,

3 Responses to “KYS:n pääaula on nyt avattu sairaalaseikkailijalle”

  1. Anneli Määttä sanoo:

    Todella upea ja viihtyisä tila. Tilat sopivat hyvin oleskeluun ja siellä voisi olla myös gourmee/ terveelliset leivonnaiset; marjat,hedelmät, juustot myyntipiste 🙂 Useita erilaisia ravitsemuspisteitä.

  2. Jaana sanoo:

    Hienoa, että koette tilat viihtyisiksi, se on ollut Studiomme suunnittelun lähtökohtana aivan kilpailuvaiheesta 2008 asti.
    Olemme kanssanne samoilla linjoilla ravintoasioissa…viemme viestiä eteenpäin, toiveet kannattaa kuitenkin esittää suoraan ravintoloitsijalle.

  3. Anneli Halonen sanoo:

    Olen sairaalareissuillani päässyt vilkaisemaan tilaa. Kauniiltata ja viihtyisälltä näyttää.

Kommentoi

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään voidaksesi kommentoida.